EHBO trainingen

Veiligheid boven alles!

BHV Mobile is gespecialiseerd in bevoegdheden- en veiligheidsopleidingen. U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan praktijkgerichte cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Alle cursussen kunt u volgen bij ons in Wormer of bij u op locatie met een op maat gemaakte training.

Met onze ‘zorg op maat’ wordt de cursus toegespitst op uw organisatie. Om de BHV praktijktraining zo realistisch mogelijk uit te voeren, hebben wij onze eigen, complete mobiel training centrum ontwikkeld. De oefencentra ’s zijn flexibel in te delen en ieder jaar anders samengesteld, waardoor de cursisten telkens weer uitgedaagd worden en gemotiveerd blijven.

Basiscursus EHBO

Een EHBO-er kan het verschil maken bij een incident of calamiteit, waarbij slachtoffers aanwezig zijn. De EHBO-er verleent eerste hulp bij ongevallen en kan naast een slachtoffer verbinden ook ziektes of onderliggende oorzaken herkennen.

De cursus is bestemd voor hen die in bedrijven of instanties verantwoordelijk zijn voor het verlenen van Eerste Hulp en het voorkomen dat de toestand van het slachtoffer verslechtert. De EHBO Basiscursus bestaat uit 3 dagen, inclusief Oranje Kruis examen.

Basiscursus reanimatie AED

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een medisch en technisch apparaat om slachtoffers van een circulatiestilstand veilig en effectief te kunnen shocken, zolang de ambulance nog niet ter plaatse is. De AED betekent voor een slachtoffer soms het verschil tussen leven of dood.

De cursus is bestemd voor hen die in bedrijven of instanties verantwoordelijk zijn voor het verlenen van eerste hulp en een AED dienen te kunnen bedienen. 

Wilt u meer weten over onze trainingen?

Neem dan telefonisch contact met ons op.

075 – 614 21 01

Onze andere EHBO trainingen

Herhalingscursus EHBO

Basiscursus Reanimatie AED

Cursus Kinder EHBO

Het herhalen en uitbreiden van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het op een juiste wijze uitvoeren van de taken als EHBO’er.

De cursus is bestemd voor personen die in bedrijven of instanties verantwoordelijk zijn voor het verlenen van eerste hulp en in het voorkomen dat de toestand van het slachtoffer verslechtert. Zij kunnen hierbij gebruik maken van een AED.

Inzicht verkrijgen in de verschillen tussen zuigelingen, kinderen en volwassenen,die van belang zijn voor de eerste hulpverlening

Share This