EHBO trainingen

Veiligheid boven alles!

BHV Mobile is gespecialiseerd in bevoegdheden- en veiligheidsopleidingen. U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan praktijkgerichte cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Alle cursussen kunt u volgen bij ons in Wormer of bij u op locatie met een op maat gemaakte training.

Met onze ‘zorg op maat’ wordt de cursus toegespitst op uw organisatie. Om de BHV praktijktraining zo realistisch mogelijk uit te voeren, hebben wij onze eigen, complete mobiel training centrum ontwikkeld. De oefencentra ’s zijn flexibel in te delen en ieder jaar anders samengesteld, waardoor de cursisten telkens weer uitgedaagd worden en gemotiveerd blijven.

Basiscursus BHV

Bedrijfshulpverleners kunnen het verschil maken als er een incident of calamiteit is binnen het bedrijf. Bedrijfshulpverleners verlenen eerste hulp bij ongevallen, bestrijden een beginnende brand of ontruimen het gebouw. Indien nodig, alarmeren zij de hulpdiensten.

De opleiding is bestemd voor hen die in bedrijven of instanties als bedrijfshulpverlener werkzaam gaan zijn. Tijdens de cursus zal het reanimeren met een AED ook beoefend worden.

Traning kleine blusmiddelen

Personeel wat is opgeleid om met de juiste kleine blusmiddelen een beginnende brand te kunnen bestrijden kunnen het verschil maken als er een calamiteit is binnen het bedrijf.

De opleiding is bestemd voor personen die in bedrijven of instanties vanwege hun werk moeten kunnen omgaan met blusmiddelen en verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van een beginnende brand.

Wilt u meer weten over onze trainingen?

Neem dan telefonisch contact met ons op.

075 – 614 21 01

Onze andere EHBO trainingen

Herhalingscursus EHBO

Basiscursus Reanimatie AED

Cursus Kinder EHBO

Het herhalen en uitbreiden van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het op een juiste wijze uitvoeren van de taken als EHBO’er.

De cursus is bestemd voor personen die in bedrijven of instanties verantwoordelijk zijn voor het verlenen van eerste hulp en in het voorkomen dat de toestand van het slachtoffer verslechtert. Zij kunnen hierbij gebruik maken van een AED.

Inzicht verkrijgen in de verschillen tussen zuigelingen, kinderen en volwassenen,die van belang zijn voor de eerste hulpverlening

Share This